пʼятницю, 26 липня 2019 р.

Вибір зроблено: п’ята колона Кремля в Раді

Опрацьовано 100% голосів і за результатами голосування до парламенту України з 13% голосів вривається п’ята колона Кремля - політична партія «Опозиційна платформа – за життя».

Зрозуміло, що Медведчук, якого часто називають «п’ятою колоною» вважає ці обвинувачення «маячнею опонентів»: «Це маячня, яка не потребує коментарів. Хто сказав про «п’яту колону», він взагалі знає, що собою представляє п’ята колонна? Я думаю, що він навряд чи володіє цим питанням. Тому з приводу п’ятої колони та всього іншого – це маячня наших опонентів, які продовжують з нами боротьбу».
Ну що ж, для довідки: «П'ята колона» — організації та особи, чиї дії викликають тривогу у країні, а їхні зв'язки із закордоном залишаються таємницею для широкого загалу: диверсанти, саботажники, внутрішні вороги. Діяльність п'ятої колони поділяють на два періоди: мирний та воєнний час: воєнну п'яту колону, що діє безпосередньо під час агресії; політичну п'яту колону, яка використовується ворогом безперервно».
І де «маячня»?! Як можна інтерпретувати дії Медведчука, який:
-        не визнає анексію Криму;
-        підтримує видачу українцям російських паспортів;  
-        всупереч українського законодавства відвідує в Москві високопосадовців РФ;
-        на міжнародних заходах (економічних, політичних форумах) просуває проросійські наративи та вигідну Кремлю інформацію;
-        ведення бізнесу в РФ;
Єдине питання: як взагалі така особа може перебувати у складі Верховної Ради та займатися законотворчістю?! Чи не місце таким особам у в’язниці?!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Українські сили є реальною загрозою для російських солдатів, – думка

  У бруді, холоді вони завмерли у напрузі, чи закінчаться так звані навчання чи президент накаже наступати. У цьому очікуванні російські вій...