пʼятницю, 26 липня 2019 р.

Рука Кремля зависла в Раді

Неформальний лідер партії «Опозиційна платформа - За життя!» Віктор Медведчук хоче заманити нового Президента України Володимира Зеленського в пастку, звернувшись до нього з пропозицією створити широку коаліцію - завдання якої принести мир на Донбас. Це саме створення конституційної більшості в парламенті для голосування законів, щоб внести потрібні країні-окупанту правки, прописавши там особливий статус для тимчасово окупованих Росією районів Донбасу. 

Ці законопроекти кум Путіна пропонує розглянути відразу після вирішення низки організаційних питань. Фактично Москва через Медведчука зробила пропозицію Президенту Зеленському.
Путіну і Медведчуку потрібен хаос, реальний конфлікт в країні - що допоможе збільшити, а не зменшити розміри території, яку контролює в Україні Кремль.
Це підміна понять для дурнів: «готовий допомогти» президентській партії «Слуга народу» - виконати заповітну мрію Путіна, особливий статус нашийник для всієї України, у вигляді ОРДЛО. Про це він буде довго розповідати в ВРУ. Що б його вгамувати він змусить ВР розширити Закон про державну зраду.
РФ буде використовувати проросійську силу в парламенті нового скликання для дискредитації як представників колишньої влади, так і нових політичних сил в Україні. Росії не вдалося досягти військового успіху на Донбасі і захопити всю Україну, тому вона намагається реалізувати інший план - через «п'яту колону» в українському парламенті.

Кремль і «п'ята колона» працюють в унісон. Росія відверто, грошима підтримує «Опозиційну платформу». І зараз вони хочуть влаштуватися у Верховній Раді і звідти захопити всю Україну, бо Донбас їм не потрібен і Крим їм не потрібен, їм потрібна вся Україна. Тому Медведчук остання людина, яка може бути в Раді.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Українські сили є реальною загрозою для російських солдатів, – думка

  У бруді, холоді вони завмерли у напрузі, чи закінчаться так звані навчання чи президент накаже наступати. У цьому очікуванні російські вій...