понеділок, 24 липня 2017 р.

СБУ отримала чергові докази російської агресії – Грицак (додано відео)

Служба безпеки України отримала чергові докази російської агресії та спроб дестабілізувати ситуацію в Україні. Найближчим часом вони будуть передані у міжнародний суд в Гаазі. Про це повідомив на брифінгу Голова Служби безпеки України Василь Грицак. 24 червня 2017 року розвідниками ЗС України була виявлена диверсійно-розвідувальна група так званої «4-ї окремої мотострілецької бригади 2-го армійського корпусу ЛНР». Під час бою двоє бойовиків були знищені, четверо взяті у полон. Серед них - контрактник ЗС РФ Агєєв В.О., який  у березні 2017 року підписав контракт для проходження служби у складі російських окупаційних військ на Донбасі.
У складі тільки однієї розвідувальної роти так званої «4-ї бригади 2-го армійського корпусу ЛНР» воюють як мінімум ще 15 громадян РФ, а майже усі командні посади обіймають кадрові та контрактні військовослужбовці ЗС РФ. 








Очільник спецслужби повідомив журналістам, що сьогодні полонений на Донбасі Агєєв зустрівся з його матір’ю. Це чергова спроба України відновити процес звільнення заручників, який сьогодні штучно блокують представники так званих «ЛНР/ДНР», а фактично – вище російське керівництво. СБУ закликає матір Агєєва після зустрічі з сином звернутися до Президента Росії Путіна щодо звільнення усіх українських заручників, яких утримують в ОРДЛО, в окупованому Криму та на території Росії. «Ми сподіваємося, що мама російського контрактника Агєєва та правдиві російські журналісти донесуть правду до громадян Росії щодо безпосередньої участі регулярних військ, кадрових військових і контрактників ЗС РФ на Донбасі», - зауважив Василь Грицак. 

СБУ закликає матір Агєєва після зустрічі з сином звернутися до Президента Росії Путіна щодо звільнення усіх українських заручників, яких утримують в ОРДЛО, в окупованому Криму та на території Росії. «Ми сподіваємося, що мама російського контрактника Агєєва та правдиві російські журналісти донесуть правду до громадян Росії щодо безпосередньої участі регулярних військ, кадрових військових і контрактників ЗС РФ на Донбасі», - зауважив Василь Грицак. 



Немає коментарів:

Дописати коментар

Українські сили є реальною загрозою для російських солдатів, – думка

  У бруді, холоді вони завмерли у напрузі, чи закінчаться так звані навчання чи президент накаже наступати. У цьому очікуванні російські вій...