неділю, 11 серпня 2019 р.

Українські радикали хочуть повалити Україну?

Сьогодні, коли Україна знаходиться у стані війни з російським агресором, ми громадяни України не можемо дозволити собі чвари серед нас самих, бо таким чином будемо стимулювати напади нашого ворога.

Якщо українці кидатимуть гранати або каміння один в одного щоб «донести» таким чином свою думку щодо спірних питань, ми втратимо нашу країну, нашу незалежність.
Думаю, що всі українці повинні чітко знати, що насильство - є насильство, під яким би соусом нам його не старалися подати вороги України.
Цивілізоване демократичне сучасне суспільство не може бути радикальним. Для висловлювання суспільної думки існують мирні, а головне дієві інструменти: наприклад, референдуми або вибори.
Парламентські та президентські вибори в Україні показали, що українське суспільство єдине як ніколи. 75% - це безперечна більшість.
В нас є законно обраний Президент В.Зеленський, який на Євангеліє та Конституції присягнув відстоювати наші інтереси.
75 % мешканців України вже висловили пану Президентові свою довіру. Тепер нам потрібно просто почекати, поки Володимир Зеленський у повному обсязі розгорне на всю державу програму перетворення України на справжню європейську державу.
Радикально настроєні громадяни можуть тільки завадити цьому процесу. У чварах ми можемо не помітити, як втратимо державність та незалежність!   

Немає коментарів:

Дописати коментар

Українські сили є реальною загрозою для російських солдатів, – думка

  У бруді, холоді вони завмерли у напрузі, чи закінчаться так звані навчання чи президент накаже наступати. У цьому очікуванні російські вій...