пʼятницю, 23 серпня 2019 р.

Не дозволимо радикалам впливати на хід свята

На сьгоднішній день, тенденції поляризації та радикалізації суспільства в Україні спостерігаються через активні дії держави-агресора. Особливо це проявляється напередодні та під час проведення офіційних заходів, святкувань, визначних дат тощо.

Не виключенням стала і 28-річниця Дня Незалежності... Кремль продовжує розповсьджувати свої міфи на кштал “бендерівці вбивають росіян”, “фашистський режим”, а новинні сюжети про “погроми націоналістів” та “розстріли жителів Донбасу” уже класика у їх ЗМІ. Саме тому, в ці важливі для України дні, вони намагатимуться вплинути на хід свята своїми кишеньковими “націоналістами”, які замість шляху діалогу обирають мову насилля, вандалізму, провокацій, та ряд інших подій, розхитують ситуацію всередині країни. Такі тенденції вигідні державі-агресору для їх використання ззовні. Тримаючи українців у постійній напрузі спецслужби країни-агресора прагнуть перевести цю напругу до стадії конфлікту між громадянами України.
Памятайте: пропаганда - це лише частина засадничого підходу РФ. РФ — це країна-агресор, військовий агресор.
Громадяни і гості України, не ведіться на провокації та повідомляйте правоохоронців про підозрілих людей, які вигукуватимуть провокаційні лозунги чи, тим паче, намагатимуться спровокувати інших людей своїми діями або забороненою символікою.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Українські сили є реальною загрозою для російських солдатів, – думка

  У бруді, холоді вони завмерли у напрузі, чи закінчаться так звані навчання чи президент накаже наступати. У цьому очікуванні російські вій...