суботу, 10 серпня 2019 р.

Керівники СБУ з робочою поїздкою відвідали район проведення операції Об’єднаних сил

Т.в.о. Голови Служби безпеки України Іван Баканов у межах дводенної робочої поїздки на Донеччину відвідав район проведення операції Об’єднаних сил. Під час перебування у штабі ООС однієї з військових частин та у селищі Широкине, що знаходиться на передовій лінії, керманич української спецслужби ознайомився з оперативною обстановкою в регіоні.


 Очільник Служби відвідав колектив Головного управління СБУ в Донецькій та Луганській областях. Він подякував співробітникам спецслужби за відданість обов’язку та високий професіоналізм у захисті національних інтересів і свободи українського народу. Під час зустрічі також були окреслені ключові аспекти реформи СБУ.

 «Двадцять вісім років тому ми отримали державу, за свободу та незалежність якої ми боремося й досі. І ми маємо захистити право українського народу жити та вільно розвиватися в незалежній і сильній Україні», ‒ зауважив Іван Баканов. 

Керівники  СБУ поклали квіти до могил та місця загибелі співробітників української спецслужби Олександра Хараберюша і Геннадія Бєліченка, вшанував світлу пам'ять Олександра Анищенка та Руслана Лужевського.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Українські сили є реальною загрозою для російських солдатів, – думка

  У бруді, холоді вони завмерли у напрузі, чи закінчаться так звані навчання чи президент накаже наступати. У цьому очікуванні російські вій...