понеділок, 22 липня 2019 р.

СБУ забезпечила безпечний перебіг волевиявлення громадян України

Служба безпеки України спільно із Національною поліцією протягом підготовки до парламентських виборів та безпосередньо у день голосування 21 липня 2019 ц.р. реалізувала надзвичайно складні комплексні заходи по забезпеченню безпечного проведення виборів.

Зважаючи на досвід, який був отриманий під час виборів Президента України (ЦВК постійно зазнавала кібератак), очікувані наміри здійснення протиправних втручань аж до спеціальних операцій кібернетичного характеру з боку країни-агресора тільки зростали. Тому спільна та злагоджена робота СБУ та Національної поліції забезпечила безперебійне функціонування системи «Вибори» та державного реєстру виборців. По-перше, здійснювалося  надійне функціонування телекомунікаційної системи та офіційного сайту Центральної виборчої комісії, а також недопущення несанкціонованого втручання у проведення виборів. По-друге, правоохоронці здійснювали належне фізичне супроводження ходу проведення виборів.
Служба безпеки України завжди готова до адекватної відповіді сучасним викликам і загрозам інформаційній безпеці держави.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Українські сили є реальною загрозою для російських солдатів, – думка

  У бруді, холоді вони завмерли у напрузі, чи закінчаться так звані навчання чи президент накаже наступати. У цьому очікуванні російські вій...