пʼятницю, 12 липня 2019 р.

Незаконні дії посадових осіб керівництва ДФС України

12 липня оперативні співробітники Служби безпеки України спільно зі слідчими територіального управління Державного бюро розслідувань у м. Полтава, в рамках розслідування можливих незаконних дії посадових осіб керівництва ДФС України, Головного управління ДФС у Харківській області та Харківської митниці ДФС, здійснили низку санкціонованих слідчих дій, а саме обшуки в Державній фіскальній службі України та на Харківській митниці ДФС, а також виїмку документів в Головному управлінні ДФС у Харківській області.

Відомо, що чиновники не здійснювали митний контроль за товарами одного з великих міжнародних виробників тютюнової продукції.
Кримінальне провадження розпочато за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2. ст. 367 Кримінального Кодексу України – службова недбалість, тобто невиконання або неналежне виконання службовою особою своїх службових обов’язків через несумлінне ставлення до них, що спричинило особливо тяжкі наслідки.
Вкотре спостерігаємо, що лише спільно зі Службою безпеки України є можливість забезпечити економічну безпеку на об’єктах критичної інфраструктури, боротися з організованою злочинністю, політичною корупцією та пов’язаними з ними легалізацією коштів, отриманих злочинним шляхом та має для цього необхідний досвід та напрацювання!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Українські сили є реальною загрозою для російських солдатів, – думка

  У бруді, холоді вони завмерли у напрузі, чи закінчаться так звані навчання чи президент накаже наступати. У цьому очікуванні російські вій...