четвер, 13 червня 2019 р.

Владислав Бухарєв став найдоброчеснішим із шести нардепів від Сумщини

Рух «Чесно» оприлюднив рейтинг доброчесності народних депутатів України. Він проаналузівав 424 нардепи за шістьма критеріями: прогульництво, кнопкодавство, підтримка політичних реформ, антидемократичність (голосування за «диктаторські» закони 16 січня, за необов’язковість юридичної освіти для Генпрокурора, за декриміналізацію незаконного збагачення та за обов’язковість декларування доходів громадськими активістами), фігурування в антикорупційних розслідуваннях, грейчкосійство.

Рейтинг складений так, що  №1 є недоброчесним, а №424 –  доброчесним. Серед шести нардепів від Сумщини найбільш доброчесним став Владислав Бухарєв ВО «Батьківщина», який зайняв 377 місце у рейтингу із підсумковим балом «-0,66».
Відповідно до рейтингу нардеп не був помічений у кнопкодавстві, гречкосійстві та прогульництві,  не був фігурантом антикорупційних розслідувань, не голосував за жодний антидемократичний закон, а навпаки підтримав більшість політичних реформ.
Олександр Сугоняко став другим у рейтингу доброчесності. Він посів 340 місце з підсумковим балом «0», бо з одного він підтримав більшість політреформ, а з іншого  - і більшість антидемократичних законів.
На третьому місці серед нардепів від Сумщини  - Олег Медуниця. Йому громадськість закидає кнопкодавство і підтримку одного з антидемократичних законів. У той же час він підтримав 80 відсотків політичних реформ. Його місце у загальному рейтингу – 305.
На четвертому місці Микола Лаврик (279 місце у загальному рейтингу). Він фігурував у антикорупційному розслідуванні, а також йому закидають підтримку антидемократичних законів.
Андрій Деркач другий по недоброчесності із нардепів від Сумщини (64 місце в загальному рейтингу). Він є фігурантом антикорупційних розслідувань, прогульник, підтримав половину антидемократичних законів.
І самим не доброчесним серед нардепів від Сумщини став Ігор Молоток (31 місце у загальному рейтингу). Він і гречкосіяв, і кнопкодавив, фігурант антикорупційних розслідувань, підтримав 3\4 антидемократичних законів. Єдине із позитиву – пан Молоток підтримав більшість політреформ.
Згідно загального рейтингу, найбільш недоброчесними нардепами стали Максим Єфимов і Олександр Третьяков із «Блоку Петра Порошенка». А найбільш доброчесним  -  Оксана Юринець, також із Блоку Петра Порошенка.
Рейтинг та критерії, складені Рухом ЧЕСНО, є рекомендаційними для виборців і покликані допомогти українцям зробити поінформований вибір під час голосування.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Українські сили є реальною загрозою для російських солдатів, – думка

  У бруді, холоді вони завмерли у напрузі, чи закінчаться так звані навчання чи президент накаже наступати. У цьому очікуванні російські вій...