понеділок, 3 червня 2019 р.

Провокаційне відео з анексією Буковини Румунією створене вихідцями з РФ, – Тука

Авторами відео захоплення Румунією території Буковини після початку широкомасштабної війни Росії є вихідці з Російської Федерації.


Про це заявив заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо-переміщених осіб Георгій Тука, інформує Прямий.

«Наскільки я розумію автором цієї агітки є виходці з РФ. Відверто кажучи, я очікував більш дієвої реакції від уряду Молдови, бо Україна реагує адекватно. Такі провокаційні відео можуть викликати реакцію серед наших сусідів, серед яких є прибічники відновлення великої румунської імперії. Я не думаю, що це може вийти на найвищий рівень, але спецслужби Румунії, Молдови та України мають співпрацювати, бо це шкодить всім трьом країнам», – сказав він.

Нагадаємо, головний військовий прокурор Анатолій Матіос скликав нараду з керівництвом МЗС, Генштабу, ГУР МОУ та СБУ з приводу провокаційного відео на якому Румунія, анексує українську частину Буковини після початку широкомасштабної війни Росії проти України. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Українські сили є реальною загрозою для російських солдатів, – думка

  У бруді, холоді вони завмерли у напрузі, чи закінчаться так звані навчання чи президент накаже наступати. У цьому очікуванні російські вій...