понеділок, 19 березня 2018 р.

Бюджетники Путіна саботують вибори в Росії

Сьогоднішнє дійство під назвою «Вибори Путіна», які відбуваються у сусідній з нами Російській Федерації, демонструють всьому цивілізованому Світу, що ця надзвичайно багата на людські і природні ресурси країна надовго застрягла в імперсько-комуністичному середньовіччі. 


Важко уявити, що вже кілька десятиліть Росією править злочинний клан «Озеро» на чолі із ЧКістом Путіним, який встиг обібрати людей до нитки, продати все, що тільки можна було, і довести країну до зубожіння, перетворити її на політичного вигнанця, прирівнявши «наддержаву» до країн Третього Світу. 

Сьогоднішні «вибори» в Росії якраз свідчать про той факт, що країною править справжня хунта, яка захопила владу і позбавила народ будь-яких перспектив на майбутнє. В країні, де будь-яка спроба соціального протесту може закінчитись смертю або в’язницею, де кожному простіше опустити очі і сказати, що «все одно нічого не змінити…», будь-яка довіра людей до влади дорівнює нулю. 

Однак, серед мільйонів росіян є ті, хто ще сподівається щось змінити у цій країні. Досить дивно, але саме працівники бюджетної сфери, на яких, здавалось би, і розраховує Путінська хунта, першими б’ють тривогу і заявляють про безперспективність «виборів без вибору». 

Сьогодні на офіційному сайті Контрольно-рахункової палати Брянської області Росії з’явилось звернення колективу та її Голови про необхідність бойкоту виборів. Чиновники зазначають, що на сьогодні в регіоні не існує реальної можливості підрахунку голосів виборців, що фактично робить вибори Президента Росії нелегітимними. 

Але, як не важко здогадатись, «вибори Путіна» вже давно відбулись у кремлівських кабінетах, залишивши для простого народу лиш ширму демократії. 


Немає коментарів:

Дописати коментар

Українські сили є реальною загрозою для російських солдатів, – думка

  У бруді, холоді вони завмерли у напрузі, чи закінчаться так звані навчання чи президент накаже наступати. У цьому очікуванні російські вій...