вівторок, 5 вересня 2017 р.

Причетність М.Саакашвілі до злочинної діяльності

17 травня 2016р. біля заводу "Інтерхім" відбувся протест, під час якого Саакашвілі обвинуватили в масштабній торгівлі наркотиками.

Михайло Апостол звинувачує Саакашвілі в привласнені у травні 2016р. 11,4 тис. велосипедів незаконно ввезених з Китаю в Україну фальсифікованих під українською торговою маркою «Azimut». Китайські велосипеди підлягали знищенню, але Михайло Саакашвілі пообіцяв жителям регіону роздати 11,4 тис. контрабандних велосипедів дітям.. На початку липня прес-служба губернатора Одеської області анонсувала роздачу перших ста «конфіскованих велосипедів». Проте, велосипеди весь час перебували на складах миколаївської фірми «Базука», яку призначили відповідальною за їх утилізацію. У реальності ніякого знищення велосипедів не відбулося, більшу частину вантажу продали в Одеській області і Києві, а 2,5 тис. велосипедів в серпні експортували до Молдови (відправником зазначено підприємство HANGZHOU JOY SHINE IMP. & EXP. CO LTD, а одержувачем - BMZ-PRIM SRL), збитки державі від ухилення від сплати податків склали 42 млн. грн. Контролював дану схему «сірого імпорту» колишній депутат Одеської міськради від «Партії регіонів» Артур Прузовскій, якого вважають одним з відомих контрабандистів країни.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Українські сили є реальною загрозою для російських солдатів, – думка

  У бруді, холоді вони завмерли у напрузі, чи закінчаться так звані навчання чи президент накаже наступати. У цьому очікуванні російські вій...