середу, 7 вересня 2016 р.

Росія починає військові маневри поблизу Криму

За допомогою багатоденних тренувань Росія показує силу своєї армії. Практикується також швидке розгортання військової техніки і солдатів навколо Криму.
         Росія розпочала свої військові навчання “Кавказ 2016”. На активних тренуваннях беруть участь 12500 солдатів, чорноморський та каспійський  флот, а також неназвана кількість бойових літаків, –  повідомляє міністерство оборони в Москві. Навчання триватиме до суботи і охопить весь Південний військовий округ Росії.

         Тренування приходить в складний час: стосунки між урядами Москви і Києва напружені. Уряд Росії недавно звинуватив Україну у відправці диверсантів в Крим, для того, щоб здійснити серію вибухів. Україна заперечує звинувачення.
         До “Кавказ 2016” Росія вже провела кілька невеликих навчань, в тому числі швидке розгортання військової техніки і солдатів біля Криму. Тренування повинні продемонструвати здатність армії “до планування, підготовки та виконання військових операцій”, – йдеться в повідомленні міністерства оборони Росії.
         З того часу, як в березні 2014 року міжнародне співтовариство не визнало приєднання Кримського півострова до території Російської Федерації, Росія в черговий раз значно збільшила там свою військову присутність. На початку серпня, там було встановлено найновішу система ППО Росії С-400.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Українські сили є реальною загрозою для російських солдатів, – думка

  У бруді, холоді вони завмерли у напрузі, чи закінчаться так звані навчання чи президент накаже наступати. У цьому очікуванні російські вій...