четвер, 11 серпня 2016 р.

Брехня ФСБ: як Росія робить терористів з українських гастарбайтерів

Російський телеканал НТВ показав черговий сюжет про "десятки українців", які нібито готували теракти на території Росії за вказівкою СБУ. Як виявилося, сюжет був знятий в квітні 2014 році, а "головні герої" - гастарбайтери. Про це розповів російський опозиціонерів Олексій Навальний. - Все це брехня від першого до останнього слова, а "терористами" назвали якихось невдах гастарбайтерів.
Всіх відпустили, - написав він. Ведуча повідомила, що українці "готувалися" в період з 14 по 16 березня, а теракти повинні були бути в Ростовській, Волгоградській, Тверській, Орловській, Бєлгородській областях і в республіках Калмикія і Татарстан. Також на НТВ розповіли, що затримали 25 осіб, серед яких троє активістів Правого сектора. Читайте: Порошенко відповів Путіну: Ці фантазії безглузді і цинічні Нагадаємо, сьогодні ФСБ Росії оголосила про нібито запобігання терористичному акту в окупованому РФ Криму, який був організований української розвідкою. Президент Росії Володимир Путін заявив, що Україна замість врегулювання конфлікту перейшла до "практиці терору", а заплановану зустріч нормандської четвірки назвав безглуздою. Народний депутат Дмитро Ярош заявив, це звинувачення ФСБ нагадує події перед Другою світовою війною.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Українські сили є реальною загрозою для російських солдатів, – думка

  У бруді, холоді вони завмерли у напрузі, чи закінчаться так звані навчання чи президент накаже наступати. У цьому очікуванні російські вій...