вівторок, 26 березня 2019 р.

Андрій Білецький – хто він, патріот, чи неврівноважений злочинець?

Андрій Білецький – командир батальйону «Азов», керівник силового блоку «Правий сектор»-Схід (Д. Яроша) лідер партії «Національний корпус», народний депутат і… злочинець.
Так, так, це не помилка, А.Білецький звичайний злочинець, якого випустили з тюрми у 2014 році.

Білецький опинився за ґратами ще 2011 року через стрілянину. 
Конфлікт стався 23 серпня в офісі "Патріотів" в Харкові після сварок на Інтернет-форумі, що спалахнули на національному ґрунті. Фінал зустрічі в реалі: 3 на лікарняному, 2 патріоти з вогнепальними пораненнями, а Сергій Колісник, який прийшов до «правих» вирішити конфлікт, отримав ножові поранення. 
Сила, без розуму – це про Білецького. Спочатку стрілянина і поножовщина, а потім що буде, то й буде…
Україна всже втомилася від насильства. Хіба не можна у 21 столітті вирішувати питання цивілізовано, а не як середньовічні дикуни?
На свободу він вийшов 24 лютого 2014 року, коли Верховна Рада ухвалила постанову про звільнення політичних в'язнів часів Віктора Януковича.
Навесні 2014 року Андрій Білецький став одним із засновників батальйону, а згодом і міліцейського полку "Азов", який брав участь у витісненні бойовиків з Маріуполя та низці інших операцій на Донбасі.
Андрій Білецький ще з довоєнних часів був відомий своїми крайніми націоналістичними поглядами, які критикували правозахисники.
А до 2011 року пан Білецький висловлювався на підтримку певної конфедерації з Росією.
"Ми, соціал-націоналісти, маємо зовсім інші в цьому питання погляди. Ми розуміємо, що сепарація від Росії й розділення є ідіотизмом. Тому що наша ідея - потужна проукраїнська з центром в Києві конфедерація. Але ні в якому випадку не єдина держава", - розповідав у 2010 році пан Білецький.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Українські сили є реальною загрозою для російських солдатів, – думка

  У бруді, холоді вони завмерли у напрузі, чи закінчаться так звані навчання чи президент накаже наступати. У цьому очікуванні російські вій...