неділю, 20 лютого 2022 р.

УВАГА! ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ!


Російсько-окупаційні війська здійснили чергову провокацію - відкрили вогонь з важкого озброєння по населеному пункту ЛУГАНСЬК. (відео)
Сьогодні близько 21 години, російсько-окупаційні війська здійснили чергову провокацію з метою звинувачення українських військових. Агресор відкрив вогонь з важкого озброєння, з району населеного пункту ЛОБАЧЕВЕ в напрямку ЛУГАНСЬКА.
За відсутності будь-яких агресивних дій з боку українських захисників, загарбники самі підривають об’єкти інфраструктури на окупованих територіях та здійснюють хаотичні обстріли населених пунктів. 
Очевидним є те, що противник продовжує використання своїх пропагандистських методів ведення інформаційної війни з метою звинувачення Збройних Сил України та нагнітання ситуації.
Такими діями загарбники вкотре продемонстрували своє цинічне та байдуже ставлення до життя й здоров’я мирних мешканців.
Командування операції Об’єднаних сил офіційно повідомляє, що підрозділи Об’єднаних сил неухильно дотримуються Мінських домовленостей пунктів з боку Збройних Сил України є відвертою брехнею та провокацією,
 відповідальність за яку несе країна - окупант.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Українські сили є реальною загрозою для російських солдатів, – думка

  У бруді, холоді вони завмерли у напрузі, чи закінчаться так звані навчання чи президент накаже наступати. У цьому очікуванні російські вій...