четвер, 7 листопада 2019 р.

Кремлівський хамелеон Феміди: Слов’янський суддя працює на спецслужби агресора!

Незважаючи на проведені реформи люстрації судової системи України, до сих пір є випадки, коли прибічники т.зв. «руського миру» та прихильники терористичної організації «ДНР» продовжують працювати суддями, вирішуючи долі громадян України.


На один з таких випадків хочеться звернути особливу увагу. Так, суддя Слов’янського міськрайонного суду Донецької області Пронін Сергій Георгійович, до моменту окупації Донецької області російсько-терористичними формуваннями займав посаду судді Ленінського районного суду м. Донецька, та був на той час активним прибічником «антимайдану», а надалі «руського миру». Перебуваючи у м. Донецьк Пронін С.Г. вихвалявся, що коли прийде Росія, то він буде судити патріотів України та учасників Революції гідності по законам військового часу, застосовуючи смертну кару. У зв’язку з тим, що Росія так і не прийшла в 2014 році, пан суддя, вчасно проаналізувавши ситуацію зрозумів, що таку високу заробітну плату та гарантії соціального забезпечення, які йому на посаді судді надає Україна, він на території «ДНР» ніколи вжитті не отримає, і переслідуючи виключно фінансову мету, вибув на територію України, де в м. Слов’янську незабаром влаштувався в місцевий суд.

Вражає той факт, що не дивлячись на військову агресію на сході України, факти поширення у ЗМІ інформації про здійснення вербувальних підходів з боку представників силових структур «ДНР» до посадовців України з метою заподіяння шкоди державним інтересам України, шляхом їх затримання підчас перебування на окупованих територіях, Пронін С.Г. має пропуск на перетин лінії зіткнення у межах Донецької та Луганської областей, а також систематично здійснює виїзди на територію т.зв. «ДНР», де проводить зустрічі зі своєю коханкою Герасименко Наталією Іванівною, 1969 р.н., яка є начальником Кіровського відділу РАЦСу м. Донецька держаної реєстраційної Палати Міністерства юстиції «ДНР» (Внесена в базу даних сайту «Миротворець»). Згадаємо той факт, що всі подібні високопосадовці т.зв. «ДНР» під час призначення на посаду проходять відповідну перевірку в спецслужбах МДБ «ДНР», де як умова призначення на посаду - є таке собі «співробітництво», під час якого обговорюється можливість надання цінної для квазіутворення «ДНР» інформації, наприклад такої, як збір відомості про патріотів України, з метою здійснення їх подальшого переслідування спецслужбами агресора. Тому, громадянку Герасименко Н.І. небезпідставно можна вважати інформатором МГБ «ДНР», у зв’язку з цим, Пронін С.Г. займаючи посаду судді, з високою вірогідністю, може здійснювати обговорення з нею інформації про свідків, з числа патріотів України, яку вона у подальшому передає спецслужбам т.зв. «ДНР».

Крім того, враховуючи латентні проросійські погляди Проніна С.Г., не виключається можливість того, що під впливом своєї коханки, адже як кажуть: «серцю не накажеш», - пан суддя під час проведення слухань відносно бойовиків «ДНР» та осіб, що у 2014 році активно «запрошували» Росію до України, вирішує їх долі з призначенням найм’якішого покарання. В підтвердження тому, Пронін С.Г., відкрито неодноразово виправдовував бойовиків НЗФ т.зв. «Л/ДНР», давав найменше покарання, а інколи навіть зовсім звільняв від кримінальної відповідальності.

Подібні гуманні рішення Проніна С.Г. відносно терористів т.зв. «ДНР» неодноразово викликали подив у місцевих патріотів, але тепер, з отриманням повного досьє на особистість судді Проніна, все стає на свої місця.

Підводячи підсумки даного матеріалу, правоохоронним органам України необхідно негайно звернути увагу на викладені факти можливої злочинної діяльність судді Проніна С.Г. Так як у випадку підтвердження вказаної інформації, Пронін С.Г. не тільки повинен бути звільнений з посади судді Слов’янського міськрайонного суду, а більш того - опинитися за гратами.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Українські сили є реальною загрозою для російських солдатів, – думка

  У бруді, холоді вони завмерли у напрузі, чи закінчаться так звані навчання чи президент накаже наступати. У цьому очікуванні російські вій...