вівторок, 3 липня 2018 р.

Бидлономіка. Про економічні «успіхи» динири.

Коли вата верещить про те, що одоробло з трьох букв розвивається, особисто я ржу вголос. Давайте трошки поговоримо про останні успіхи дебіло-наркоманської рицпубліки.Окупована рф Горлівка: працює на 100% аж одна шахта, ім Калініна. Вугілля з цієї шахти іде на Єнакієвський коксохім. Ледве-ледве працює шахта ім Гаєвого. Всі інші шахти вугілля не відвантажують. Непрацюючим шахтарям платять ахуліард грошей від так званого центру зайнятості — цілих 2-3 тис фублів. За що платять гроші? За те шо вулиці підмітають і двори.

В самій так званій окупаційній адміністрації окупованої Горлівки робітники вже роблять ставки на те, коли прийде Хунта і дасть пиздячки всім  зрадникам. У багатьох ватанів підгорає і дуже сильно, чутки про концтабори під Маріуполем багатьох вже залишили сну.
 Горлівський завод Стірол виготовляє лише таблетки, але його тихенько і майже непомітно рубають на металл кляті американці. Ой, бля, апічатка — недороси. Коксохім горлівський скоро також закриють. Хоча ні. Винувата Хунта, бо саме вона засилає диверсійні групи, які ріжуть все на металобрухт, а гроші пропивають в місцевих свинарниках.На шахті ім Калініна, до речі, платять шалені гроші: сторожа отримують 3600 фублів в місяць[60 баксів неповних], раби — шахтарі 5-6 тищов фубльов на місяць[80-100 баксів], начальник ділянки — 8 тис фублів[130 баксів]. Заздріть мовчки і чекайте собі тихенько в куточку дефолт, ага.
Горлівський молокозавод. Молоко виготовляється з порушенням всіх можливих та неможливих норм. Основу молока складає сухий концентрат з Білорусі незрозумілої якості з невідомим кінцевим строком придатності. Ну, ви зрозуміли — замість молока тепер невідомий розчин білого кольору люди будуть пити. Збс, добре шо солдат НАТО на околицях ніде нема.
Окупований рф Донецьк. Найбільша зряплата у шахтарів ім Засядько- 10-12 тис фублів. Похуй, шо обіцяли 20, треба сербам шось платити, не за ідею ж вони приїхали воювати. Яке відношення мають серби до шахтарів? Елементарне, йопт: сербські снайпера вже  півроку проживають у лікувальному профілакторію на території шахти ім Засядько. Сербам теж потрібні гроші, на відміну від шахтарів.
Шахти Довжанська та Капітальна: похуй шо літо, шатарі отримали зряплати аж 50% за березень. Що дивно, так це те шо шахтарі тихенько мовчать собі та навіть не думають страйкувати. Напевно, страх получити в пику — це те, що робить з шахтарів людей. Пропоную Хунті перейняти досвід окупантів — пиздити за найменше невдоволення холопів, шоб не було вільного часу та бажання заробити грошей на платних мітингах. В мене дід шахтар, до речі, тому я дуже добре знаю про шо кажу.
Шахта Міусінська — на фоні дефіциту електроенергії та відсутності належного обслуговування насосного обладнання продовжується процес підтоплення: станом на середину травня 2018 року затоплено горизонт 820м. Клята Хунта і сюди приклала руку, бо не може ж алкаш з місцевою пропискою порізати на металобрухт насоси шахтні, а гроші пробухати в найближчому генделі.
В окупованій Макіївці прийнято рішення затопити окремі шахти ДК Макіїввугілля, на черзі підтоплення перебувають шахти ім Бажанова та шахта Північна. Не нервуйтесь, це справа не місцевих рукожопів, а житомирських бойових кротів-ніндзя, саме вони тягнуть шланги від самого Тернополя та тихенько підтоплюють шахти.
Шахта Комсомолець Донбасу — з 1 червня 2018 року впроваджено триденний графік роботи. Причина — нема куди дівати вугілля. Зряплати у шахтарів коливаються в межах 5-10 тис фублів[75- 160 баксів]. Радує лише одне — ніяких солдат НАТО навкруги.
Шахта Торезантрацит — також впроваджено триденний графік роботи. Причина — кляті уругвайські найманці заважають продавати вугілля.
Ну і завершити хотілося б розповідь про успіхи дриндиди цікавим фактом: абізяни з так званого другого армійського корпусу динири платять за те, щоб піти в неофіційну відпустку без підписання наказу. Ціна питання — 500 кацапських тугриків. Нащадки свиней та собак можуть купувати собі відпустку, але не більше, ніж на 14 днів. Чому не більше, ніж на 14? Бо були вже випадки самовільного залишення частин: абізяна башляла умовно 5 тисяч фублів, а гуляла на 15 тисяч, але не мала чим розрахуватися. Відпустка за хабар — це, як на мене епічно. Солдати НАТО в шоці.Мораль: заздріть мовчки і чекайте дефолт України. Завтра. Ну або післязавтра.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Українські сили є реальною загрозою для російських солдатів, – думка

  У бруді, холоді вони завмерли у напрузі, чи закінчаться так звані навчання чи президент накаже наступати. У цьому очікуванні російські вій...