середа, 14 березня 2018 р.

Fucker "новоросії" Павел Губарев

Так буває, що мені до рук потрапляють смішні картінки. І от цього разу головним героєм цих коміксів став забутий вже майже, але все ще живий йолочнік і недогубернатор квітучої новоросії Павло Губарєв. Зеніт його слави прийшовся на 2014 рік, але і зараз інколи доходить відлуння новин про «лєгєнду ополчєнія».

Скрєпи губарева
Скрєпи губарева
Так, нещодавно журналіст Денис Казанський писав на своїй сторінці в Facebook про те, що на окупованій території колишні українські магазини перетворилися на мережу «Семерочка», яка номінально належить Андрію Дундукову, а фактично – Губарєву.
-Загалом, не дарма Паша ризикнув в 2014-му році, носився по Донецьку, несамовито пучив очі і ревів з трибуни всякі дурниці. Це принесло свої плоди. Тепер він один з господарями «молодої республіки», власник вкраденого майна, яке створювали інші люди. Тисячі людей загинули в безглуздій війні, сотні тисяч живуть в безправ'ї й убогості, не маючи доступу до банкоматів і нормальної мобільного зв'язку, але зате у Паші Губарєва все добре. Здорово мати бізнес, в який ти нічого не вклав. А ви думали все це було «за Новоросію»? Ні, все це було за «семерочку», - написав Казанський.
І оскільки у Губарєва все тепер так добре, я просто залишу наступні комікси тут, колись вони неодмінно знадобляться.
Отже, наприклад, серед зв`язків Губарєва є такий собі пранкер Столяров. Ось його контакти, здогадайтесь звідки цей скрін.
А ось тут вони ведуть світську бесіду:
Просто нагадаю, що цей персонаж коміксу про Пашу відомий скандальною історією з Порошенко, про яку навіть є згадка у Вікіпедії:
і коли складаєш ці два скріни, вони виглядають як логічне поєднання
і коли складаєш ці два скріни, вони виглядають як логічне поєднання
А ось тут Паша розповідає про те, як Глазьєв забезпечував терористів зброєю:
І далі про кураторів з РФ, які приїздили на окуповані території з певною місією. Можна тільки подякувати Губарєву з побажаннями писати ще.
Звісно, навіть якщо ти бачив Глазьєва лише один раз, це не привід не вітати його зі святом:
Маленька пам`ятка про те, хто такий Глазьєв:
Ну і вішенка на торті, яка підтверджує закономірність - войовничі борці за скрєпні ідеї завжди мають маленьких скелетиків у шафі. Перед тим нагадаю одне з епічних інтерв`ю на ватному ресурсі "Україна.ру", яке підконтрольне пропагандисту Хісамову:
дупи
дупи
тепер скрєпи
тепер скрєпи
трохи коханки
трохи коханки
Всі ці данні було дякуючи доступу до пристроїв Губарева та його пошти.
Apple Губарева
Apple Губарева
Пошта Губарева
Пошта Губарева
Після перегляду пошти стало зрозуміло що саме Губарев відповідальний за створення великої кількості пропагандистських ресурів
reg.ru панель аккаунту Губарева
reg.ru панель аккаунту Губарева
На яких намагається заробити:
Допомагає в цьому Губареву Прокопенко Владимир Владимирович
Прокопенко Владимир Владимирович
Прокопенко Владимир Владимирович
Хоча основним джерелом прибутків ФАКЄЛА залишається посадка на підвал з майбутнім викупом.
Та долі в різних аферах
Також в скрєпних рускомірцев продовжується протистояння з Ходаковським
Дякуючи доступам які було знайдено в аккаунтах Губарева в чистилище сайту Миротворець потрапили всі працівники терористичного каналу "Новороссия"
Ну і трохи скрєпної любові
Внутрєнній мір можна скачати тут і тут

Немає коментарів:

Дописати коментар

Українські сили є реальною загрозою для російських солдатів, – думка

  У бруді, холоді вони завмерли у напрузі, чи закінчаться так звані навчання чи президент накаже наступати. У цьому очікуванні російські вій...