понеділок, 15 січня 2018 р.

ВІДХІД ВІД СВЯТКОВОГО «ПРИХОДУ»

Не мають спокою ні вдень, ні в ночі, ні навіть на Різдвяні канікули політикани Російської Федерації та ті зрадники, що примазалися до них після анексії Криму. До них долучаються й представники п’ятої колони в самій Україні. За кілька останніх днів чи то під дією алкогольних парів, чи просто від власної недолугості вони зробили кілька гучних заяв, які важко співвіднести з поняттям здорового глузду.

ЗМІ активно поширюють повідомлення «РИА Новости» із заявою голови Комітету Держдуми у справах СНД, євразійської інтеграції та зв’язків зі співвітчизниками Л.Калашнікова щодо територіальних претензій Росії. Так «новиною» стала думка, що слід готуватися поступитись на користь сусідньої держави половиною України, в тому числі й анексованим Кримом. Він вважає, що і Харків, і Дніпро (в авторському виконанні – Дніпропетровськ), і Донбас до створення Радянської імперії не були в складі України. Саме радянської ідеологічної доктрини і дотримується Калашніков у своїх псевдо державницьких фантазіях. Але він мав би знати, що етнічні Українські кордони відрізняються від сучасних державних і, що не були по тій простій причині, що спершу були окуповані Російською імперією, а під час війн Радянської Росії проти УНР – більшовиками. Вторять цій думці й представники культу з якими більшовики вели боротьбу.
Певно, проявом вищої форми бездуховності вважається відсутність публічної підтримки «своїх» представниками УПЦ МП. Тому в ці святкові дні вищі ієрархи вустами намісника Києво-Печерської Лаври вирішили прогнутися перед карабасами-ляльководами. Владика Павло (Лебідь) у спілкуванні з громадськістю заявив, що визнає існування «Російської православної церкви» і заперечив існування «Московського патріархату». Можливо. Але на цьому ієрарх не зупинився і вирішив підсилити «скрєпность» думок заявами про те, що Крим ніколи не був українським та не забув згадати про Степана Бандеру. Правда, вихід з посту заплутав його думки на стільки, що спершу він сам був бандерівцем при Союзі, а потім стало відомо, що його діда вбили бандерівці.
Справедливості задля, не можна оминути спроби проявити свої професійні здібності на службі у нового царя й екс-прокурорші Криму, а нині депутата Держдуми Наталі Поклонської, більш відомої як «Няш-мяш». В пошуку місця уже не під теплим кримським, а холодним московським сонцем, вона прославилася своїми фантазіями щодо мироточення бюсту царя Миколи ІІ, неабиякою показовою набожністю, боротьбою з «Матильдою», а тепер і з погрозами притягти до відповідальності учасників заходів відзначення річниці дня народження Степана Бандери. Зрадник із неабияким заповзяттям бажає вирішувати долі тих, хто сповідує ідеали людини, яка до останнього подиху не зрадила меті всього життя – створення Незалежної України.
Така поведінка публічних людей це навіть не хворобливе сприйняття реальності, яке можна вилікувати у спеціальних медичних закладах, а реальний прояв великоросійського шовінізму.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Українські сили є реальною загрозою для російських солдатів, – думка

  У бруді, холоді вони завмерли у напрузі, чи закінчаться так звані навчання чи президент накаже наступати. У цьому очікуванні російські вій...