вівторок, 19 грудня 2017 р.

НАТО незабаром розпочне реалізацію другої частини допомоги Україні з кібербезпеки

НАТО завершило першу фазу надання допомоги Україні з кібербезпеки у межах трастового фонду і завершує планування другої фази. Про це сьогодні сказав голова представництва НАТО в Україні Александер Вінніков під час круглого столу "Україна - НАТО. Рік зближення та інтеграції. Плани, очікування та підсумки взаємодії".
“Трастовий фонд з кібербезпеки. Тут НАТО допомогло Україні сформувати центр з управління кіберінцидентами для того, щоб відстежувати такі інциденти і краще захищатися проти таких атак. І перша фаза цього трастового фонду була завершена. І планування для другої стадії зараз переходить у фінальну стадію”, — розповів він.
Крім того, за словами голови представництва НАТО в Україні, трастовий фонд з питань медичної реабілітації продовжує надавати підтримку інституціям та окремим пацієнтам, фокусуючись на фізичній реабілітації та наданні протезів.
Членство України в НАТО залежить від виконання поставлених завдань як у сфері оборони та безпеки, політичного й економічного розвитку, а також політичного рішення країн-учасниць Альянсу.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Українські сили є реальною загрозою для російських солдатів, – думка

  У бруді, холоді вони завмерли у напрузі, чи закінчаться так звані навчання чи президент накаже наступати. У цьому очікуванні російські вій...