вівторок, 24 жовтня 2017 р.

Черговий нотаріус попався на «дружбі» з ДНР…

В даний час в м Волноваха Донецької області правоохоронцями проводяться обшуку в нотаріальній конторі. Як стало відомо з достовірних джерел, силовиками було виявлено нотаріус, який незаконно проводив операції з нерухомістю перебуваючи при цьому на тимчасово окупованій території України.

Також стало відомо, що фігуранти угод зверталися до нотаріуса для оформлення угод без виїзду з ОРДО. За певну суму грошей громадяни отримували відповідні документи. Більша частина угод по нерухомості проводилися без власників житла.
У підсумку, в офісі правопорушника правоохоронцями було виявлено велику кількість «липових» нотаріальних бланків, в яких зафіксовані неправомірні угоди, велика частина з тимчасово окупованої території України. Вилучені комп’ютери, магнітні носії та інші матеріали, що підтверджують протиправну діяльність.
Не позаздриш людям постраждалим від рук нотаріуса Курильчук Т.А., адже з усіма угодами і нотаріальні дії будуть анульовані
Слідчі дії тривають …

Немає коментарів:

Дописати коментар

Українські сили є реальною загрозою для російських солдатів, – думка

  У бруді, холоді вони завмерли у напрузі, чи закінчаться так звані навчання чи президент накаже наступати. У цьому очікуванні російські вій...