четвер, 5 жовтня 2017 р.

СБУ видворила із України працівника пропагандистського телеканалу РФ Нємишева

Служба безпеки України депортувала працівника російського пропагандистського телеканалу НТВ В'ячеслава Нємишева через діяльність, що завдає шкоди національним інтересам України. Про це повідомили у прес-службі СБУ у четвер, 5 жовтня.
"Через діяльність, яка шкодить національним інтересам України, після проведення відповідних процесуальних дій сьогодні 5 жовтня о 04.00 Немишева було примусово повернуто до РФ на пункті пропуску «Сеньківка». Пропагандисту заборонено в’їзд до України терміном на три роки", - йдеться у повідомленні.

Спецслужби встановили, що Немишев з весни 2016 до осені 2017 року «працював» на тимчасово окупованій терористами території України. Він підготував низку брехливих антиукраїнських матеріалів для ЗМІ на замовлення російських кураторів та в інтересах верхівки бойовиків для виправдання та популяризації їх протиправної діяльності в інформаційному просторі.
У відомстві додали, що згідно з досягнутими домовленостями та для запобігання штучних звинувачень РФ в псевдоутисках російських журналістів СБ України поінформувала про цей факт представників міжнародних і вітчизняних громадських об’єднань, що працюють у сфері захисту свободи слова.
Нагадаємо, 4 жовтня Служба безпеки України повідомила про затримання працівника російського пропагандистського телеканалу НТВ В’ячеслава Нємишева. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Українські сили є реальною загрозою для російських солдатів, – думка

  У бруді, холоді вони завмерли у напрузі, чи закінчаться так звані навчання чи президент накаже наступати. У цьому очікуванні російські вій...