вівторок, 17 жовтня 2017 р.

Саакашвілі не прийшов на власний мітинг під Верховною Радою

Стало відомо, що Міхеіл Саакашвілі не прийшов на мітинг під Верховною Радою, ініціатором якого був він сам. 

Про це повідомляють кореспонденти ІНФОРМАТОРа з місця подій. За їхніми словами, під Верховною Радою присутні активісти “Руху нових сил”, але самого Міхеіла Саакашвілі там немає, і ніхто з його прихильників не може сказати, чи з’явиться колишній голова Одеської ОДА на акції.
Також кореспонденти видання повідомляють, що наразі під Верховною Радою зібралося до 5 тисяч чоловік, у тому числі представники “Руху нових сил”, партій “Самопоміч”, “Демальянс” та “Національний корпус”, а також інших партій та політичних рухів.
Відзначимо, раніше ІНФОРМАТОР повідомляв, що правоохоронці не пропускають протестувальників, які на машинах намагалися проїхати до Верховної Ради. Повністю перекриті вулиці Лютеранська, Круглоуніверситетська, Городецького, Шовковична.
Нагадаємо, мітинг зранку 17-го жовтня був організований “Рухом нових сил” Міхеіла Саакашвілі та його союзниками. Основні вимоги протестувальників: антикорупційний суд, зняття недоторканності та зміни до виборчого законодавства.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Українські сили є реальною загрозою для російських солдатів, – думка

  У бруді, холоді вони завмерли у напрузі, чи закінчаться так звані навчання чи президент накаже наступати. У цьому очікуванні російські вій...