четвер, 19 жовтня 2017 р.

Саакашвілі завжди боровся лише за те, щоб очолити корупцію, а не перемогти її, - екс-міністр в уряді Грузії

Колишній президент Грузії та екс-глава Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі – політичний авантюрист, який бореться не з корупцією, а лише за підпорядкування корупційних потоків особисто собі та своїм соратникам. 



Про це у екслюзивному коментарі телеканалу “Прямий” повідомив екс-міністр з врегулювання конфліктів Грузії Георгій Хаіндрава.
“Саакашвілі – політичний авантюрист, якому важливо роздмухати полум’я. Усе, що він робить, це повторення. Але він забуває про те, що повторення важливі в науці, а не в політиці. Чим Саакашвілі закінчив у Грузії всім відомо, він знаходиться під слідством і лава підсудних, а потім тюрма на нього очікують” – наголосив Хаіндрава.

За словами екс-міністра, діяльність Саакашвілі в Україні не викликає здивування. “Саакашвілі розпочав свій марш “проти корупції”. Він і в Грузії з цього починав, де зі звичайної корупції зробив елітарну, коли мільярди опинилися на рахунках його найближчих соратників. Зараз Коломойський і Саакашвілі разом виступають за зняття Порошенка”, – зазначив Георгій Хаіндрава.

Також він висловив переконання, українську політику повинні вирішувати люди, для яких Україна родина, а не поле діяльності. “Для Саакашвілі, Коломойського – це поле для діяльності, де можна гарно заробити, можна отримати політичні дивіденди” – підкреслив політик.

Крім того, як заявив Хаіндрава, депутат грузинського парламенту Кобі Накобія, якого 15 жоввтня не впустили в Україну, є “гаманцем Саакашвілі.

“Він свого часу керував золотими присками Грузії. Він був головним постачальником фінансів. На зустрічі з Коломойським був Накобія тому, що він те джерело, з якого бере кошти Саакашвілі”, – переконаний екс-міністр.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Українські сили є реальною загрозою для російських солдатів, – думка

  У бруді, холоді вони завмерли у напрузі, чи закінчаться так звані навчання чи президент накаже наступати. У цьому очікуванні російські вій...