вівторок, 19 вересня 2017 р.

Як діаспора Голову СБУ зустрічала, ч.1

Світовий конгрес Українців є однією з найвпливовіших організацій США, що об’єднує більше 20 мільйонів українців у 133 країнах світу. Значення цієї організації для відстоювання інтересів нашої держави важко переоцінити. Тим важливішою і вагомішою є участь представників українського істеблішменту у святкуванні 50-го ювілею СКУ.
Я мав високу честь бути присутнім вчора у Прінстонському клубі Нью-Йорку та почути промови колишньої першої леді Катери Ющенко, Надзвичайного і повноважного посла України в США Валерія Чалого та Голови Служби безпеки України Василя Грицака.

Вимушений відмітити, що перші два оратора не справили особливого враження – загальні фрази та поздоровлення. Василь Сергійович же здивував і приємно вразив.
JPEG - 43.1 кб
Ніколи не думав, що людина, тим більш військова, може бути настільки багатогранною та ерудованою, водночас сповненою ліризмом, трагізмом та люттю до ворогів.
Вразило, що Василь Сергійович носить браслет, на якому 23 зірочками відзначений кожен загиблий співробітник української спецслужби – такий підхід демонструє яскраву відмінність у ставленні до військових між Україною та Росією. В останній як ми знаємо загиблих на Донбасі та в Сирії ховають потай як злодіїв. В багатьох присутніх навернулися на очі сльози коли В.Грицак переповів слова вдови капітана Генадія Біліченко Наталії про те, що людина вмирає другий раз, коли про неї забувають. Слава Богу, що в Україні залишились такі бойові генерали, які ніколи не дадуть забути наших Героїв.
JPEG - 37.2 кб
Дуже важливо, що керівник української спецслужби особисто доніс до присутніх інформацію про жахливі плани Путіна щодо України, про той рівень цинізму і морального падіння, до якого дійшла кремлівська хунта та кривава гебня у своєму прагненні будь-що поневолити український народ.
Присутні були шоковані та водночас приємно здивовані професійними діями СБУ, які фактично зірвали криваву провокацію російських спецслужб – вчинення жахливих та резонансних терактів в Росії для отримання приводу і нападу на Україну. Такий собі «гляйвіцький інцидент» у новому фсбешному трактуванні. Путін разом зі своїми посіпаками з Луб’янки активно наслідує свого кумира Гітлера.
JPEG - 158.7 кб
Аплодисменти учасників зустрічі викликала емоційна та відверта розповідь Василя Грицака про виявлення та ліквідацію цілої агентурної мережі російських спецслужб, метою якої була дестабілізація України на національному ґрунті, створення точок конфліктності з братніми народами Польщі та Болгарії.
Вибачте за патетику, але мені ця з-зовні звичайна і проста людина видалась справжнім велетнем духу, Гераклом сучасної української дійсності.
Він вже здійснив багато подвигів – очистив авгієві стайні СБУ від російських агентів та корупціонерів, відрубав голову російській агентурній гідрі в Україні. Сподіваємось, він таки приборкає Критського (чи Кримського) бика, який у свій скаженості нищить не тільки Україну, але й Європу і саму Росію!
JPEG - 55.9 кб

Немає коментарів:

Дописати коментар

Українські сили є реальною загрозою для російських солдатів, – думка

  У бруді, холоді вони завмерли у напрузі, чи закінчаться так звані навчання чи президент накаже наступати. У цьому очікуванні російські вій...