вівторок, 22 серпня 2017 р.

СБУ затримала іноземця, який перебуває у міжнародному розшуку за економічні злочини (відео)

В рамках партнерства з національною поліцією та жандармерією Франції, Служба безпеки України (СБУ) отримала інформацію про можливе перебування злочинця в Україні , який був засуджений французьким судом сім років в'язниці за політ в європейських компаніях двісті мільйонів. Людина більше , ніж п'ять років переховувався від французьких судів в деяких європейських країнах. 
Співробітники Головного управління захистом від економіки шпигунстві України швидко встановили , що три дні тому гра була в нашій країні.

Правоохоронці також впізнані і заарештований ще один іноземець , який «пройдений» з французьким громадянином. Це була одна з організованих груп членів і в міжнародному розшуку за вчинення злочинів в Європейському Союзі. 
В даний час, був прийнятий протокол затримання. Файл , що відправляється в прокуратуру для запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою і подальше випускання двох осіб , що розшукуються Інтерполом і Європолу національної поліції і жандармерії Франції. Подробиці дивіться у відео

Немає коментарів:

Дописати коментар

Українські сили є реальною загрозою для російських солдатів, – думка

  У бруді, холоді вони завмерли у напрузі, чи закінчаться так звані навчання чи президент накаже наступати. У цьому очікуванні російські вій...