вівторок, 6 вересня 2016 р.

СЛУЖБА БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ ЗВІЛЬНИЛА ЗАРУЧНИКІВ, ЗАХОПЛЕНИХ НА ТУРЕЦЬКОМУ СУДНІ

Співробітники Служби безпеки України та Державної  прикордонної служби України звільнили п’ятьох заручників, яких утримували на борту судна, що курсує під прапором Туреччини. Інцидент стався в територіальних водах України на відстані приблизно 11 км від одеського порту.

         Як повідомляється, 4 вересня із турецького судна, що прямувало із Миколаєва до Йорданії,  надійшов сигнал SOS.  Згідно з інформацією, наданою капітаном судна, двоє членів екіпажу вчинили на судні бійку, що завдало ножових поранень чотирьом особам. Згодом ще пʼятьох осіб було взято в заручники.
         Тактична група, до складу якої входили співробітники спецпідрозділу СБУ «Альфа» та Державної прикордонної служби України, прибула на кораблі «Павло Державін» та катері «Дарниця» на місце подій. Було арештовано винуватців інциденту та звільнено пʼятьох членів екіпажу, яких взʼяли в заручники.
         Чотирьом пораненим особам одразу ж надали медичну допомогу, а згодом їх доставили до госпіталю. Проводиться розслідування інциденту.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Українські сили є реальною загрозою для російських солдатів, – думка

  У бруді, холоді вони завмерли у напрузі, чи закінчаться так звані навчання чи президент накаже наступати. У цьому очікуванні російські вій...