пʼятницю, 26 серпня 2016 р.

СБУ перевіряє обставини надходження погроз про вчинення вибуху в Миколаєві

24 серпня на телефон чергового по Управлінню СБУ в Миколаївській області надійшов анонімний дзвінок із повідомленням про загрозу вибуху на центральній вулиці міста, де проходили святкові заходи. Після проведення відповідної перевірки було встановлено, що реальної загрози вибуху не було. Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян) Кримінального кодексу України. Фахівці з’ясували, що дзвінок надійшов із номера телефону, який належить миколаївському журналістові О. Деренюзі.
Він був запрошений до Управління СБ України в Миколаївській області для надання пояснень. Журналіст заперечує, що він здійснив цей дзвінок. Його телефон було направлено для проведення відповідної експертизи. Перевіряється можливість несанкціонованого втручання невстановленими особами у маршрутизацію телекомунікаційного сигналу оператора зв’язку із використанням телефонного номера журналіста. Ввечері того ж дня О. Деренюга залишив адміністративне приміщення УСБУ. Триває розслідування.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Українські сили є реальною загрозою для російських солдатів, – думка

  У бруді, холоді вони завмерли у напрузі, чи закінчаться так звані навчання чи президент накаже наступати. У цьому очікуванні російські вій...