четвер, 18 січня 2018 р.

Ще одна людина Єфремова: як черговий зрадник став керівником терористичної республіки

Новий ватажок бойовиків Леонід Пасічник продовжує розставляти на керівні "посади" підконтрольних собі терористів та своїх компаньйонів у минулому.
Цікаво, що після військового заколоту одних людей Олександра Єфремова замінюють на інших, але більш жорстких, аніж Плотницький, які можуть реально взяти під контроль усі злочинні процеси у "ЛНР".

Звісно, при цьому вплив колишнього регіонала на те, що відбувається у "республіці" лише посилюється.
Є така людина – Олег Черноусов. Колишні товариші по службі характеризують його як безпринципного чоловіка, який взагалі забув, де знаходяться межі дозволеного.
Втім, знаєте, так можна сказати про 90% наших правоохоронців, які були у системі більше п'яти років. Черноусов взагалі працював у митниці 22 роки.
Починав на Луганщині з рядового інспектора. Потім він разом із тоді ще керівником підрозділу по боротьбі із контрабандою СБУ Леонідом Пасічником провели спецоперацію по затриманню найбільшої партії контрабанди в "Ізвариному". Після цього Пасічник фактично отримав повний контроль над кордоном. Не без допомоги Черноусова. А коли схеми були налагоджені, останнього зробили першим заступником керівника Ягорлицької митниці на Одещині.
Все, начебто, було добре, але "чесний митник" попався на хабарі. А що із такими роблять у нашій державі? Правильно, переводять та підвищують. За кілька років майбутній терорист попрацював у Черкаській та Східній митницях, а потім став заступником начальника Полтавської митниці міністерства доходів та зборів України.
У травні 2014-го Черноусова перевели до Луганщини із формулюванням "за службовою необхідністю". Києву доводилось терміново змінювати керівництво ОДА у буремних регіонах, проводити кадрові перестановки у прогнилій системі СБУшників та мусорів, щоб хоч якось зберегти мир на Донбасі. І кращу кандидатуру, ніж "людина, яка вже тут працювала", знайти не змогли. А Черноусова як керівника митниці терористи вже чекали.
Посібник Єфремова Пасічник, який юридично ще був у "підвішеному" стані – ще числився у СБУ, але відкрито працював на терористів, одразу ж налагодив безперешкодний перетин кордону бойовиками.
Тоді ще не було захоплено українські пункти пропуску. Але Черноусов робив усе, щоб прикордонники або не чинили опір взагалі, або не могли нічого зробити окупантам.
Терорист, що цікаво, не просто працював у митниці цілий рік після цього, але й надавав накази пропускати на територію України не тільки якісь посилки із гранатами, а цілі контейнери з ракетами та вибухівкою.
Лише у 2015-му році колаборант показово прибіг до Луганська, де розповів про "звірства хунти" та зрадив присязі. Пасічник тоді вже був "міністром" та перетягнув злочинця, із яким починав кар'єру, поближче до верхівки.
Наразі ж, Черноусов взагалі зможе стати ледве не першою людиною у "ЛНР". Почесний митник України, володар знаків "За сумлінну службу в митних органах України" кількох ступенів…

Немає коментарів:

Дописати коментар

Українські сили є реальною загрозою для російських солдатів, – думка

  У бруді, холоді вони завмерли у напрузі, чи закінчаться так звані навчання чи президент накаже наступати. У цьому очікуванні російські вій...