вівторок, 5 вересня 2017 р.

Василь Грицак: слова Присяги виголошуються один раз та залишаються в серці назавжди (відео)

У Києві Голова СБУ Василь Грицак прийняв присягу у курсантів першого курсу Національної Академії СБУ.
Серед понад ста курсантів Академії є уродженці Криму та тимчасово окупованих терористами територій Донбасу, які були вимушені  залишити рідні домівки через російську агресію. «Когось із вас війна торкнулась через рідних, особливо дітей учасників бойових дій на сході України, які щодня чекали звістки від своїх батьків – воїнів-захисників. І сьогодні в строю – діти шістнадцяти учасників антитерористичної операції та син загиблого нашого Героя», - підкреслив Василь Грицак.
Служба безпеки України за роки проведення антитерористичної операції на Сході України втратила двадцять трьох кращих співробітників. У цьому році першому курсу  Академії присвоєне почесне ім’я загиблого співробітника СБУ полковника Андрія Кузьменка. «Ви приймаєте присягу на очах у дружини та дітей наших Героїв, які дивляться на вас зі сльозами гордості. Будьте гідними їхнім подвигам та завжди пам’ятайте, що ваше життя та ваша честь віднині віддані Україні», - наголосив Голова СБУ.


Прес-центр СБ України

Немає коментарів:

Дописати коментар

Українські сили є реальною загрозою для російських солдатів, – думка

  У бруді, холоді вони завмерли у напрузі, чи закінчаться так звані навчання чи президент накаже наступати. У цьому очікуванні російські вій...