пʼятницю, 23 серпня 2019 р.

Програмою СБУ «На тебе чекають вдома» скористався колишній учасник незаконних збройних формувань

У Донецькій області за Програмою Служби безпеки України «На тебе чекають вдома» суд звільнив від кримінальної відповідальності ще одного учасника незаконних збройних формувань. Спецслужбою встановлено, що мешканець Новоазовська у жовтні 2014 року приєднався до терористичної організації «ДНР».
Там він у складі так званого «прикордонного контролю» здійснював пропуск громадян, автотранспорту та вантажів через пропускний пункт бойовиків на тимчасово непідконтрольній українській владі ділянці державного кордону.  У 2017 році, усвідомивши хибність свого вибору, чоловік виїхав на територію РФ. Від знайомих він дізнався про Програму СБУ «На тебе чекають вдома» та звернувся до української спецслужби. Проведена Службою безпеки України перевірка підтвердила, що чоловік не брав безпосередньої участі у бойових діях, не вчиняв інших тяжких та особливо тяжких злочинів. Рішенням Мелітопольського міськрайонного суду Запорізької області колишнього учасника незаконних збройних формувань звільнено від кримінальної відповідальності.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Українські сили є реальною загрозою для російських солдатів, – думка

  У бруді, холоді вони завмерли у напрузі, чи закінчаться так звані навчання чи президент накаже наступати. У цьому очікуванні російські вій...