четвер, 24 травня 2018 р.

Авто з послом Угорщини в Україні гасало середмістям Львова з недозволеними проблисковими маячками (ВІДЕО)

21 березня 2018 року активістами було відзняте відео, як авто з дипломатичними номерами на швидкості носилося середмістям Львова з увімкненими проблисковими маячками, порушуючи правила дорожнього руху.
Як повідомляє громадський правозахисник з Ужгорода Віталій Грегор, "у цій автівці переміщалась занадто «поважна» особа, а саме Надзвичайний і Повноважний посол Угорщини в Україні Ерно Кешкень".
Зі слів В.Грегора, в Україні працює більше сотні іноземних послів, однак жоден з них такого не дозволяє.
"Мабуть пан посол так поспішав, що навіть «забув», що проблискові маячки видаються виключно представникам державних установ та організацій, які уповноважені виконувати державницькі функції на території України. В Україні навіть не всі підрозділи МВС мають право користуватися проблисковими маячками.
У мене одне прохання до пана посла Угорщини – шановний пане посол, у себе вдома робіть що хочете, порушуйте хоч всі існуючі закони та правила, а у нас в Україні, будь ласка, дотримуйтесь законодавства та поважайте наші закони", – пише В.Грегор.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Українські сили є реальною загрозою для російських солдатів, – думка

  У бруді, холоді вони завмерли у напрузі, чи закінчаться так звані навчання чи президент накаже наступати. У цьому очікуванні російські вій...