суботу, 6 січня 2018 р.

Між бойовиками «ДНР» та «ЛНР» почалася нова війна

Ватажок терористичної організації «ДНР» Олександр Захарченко «заборонив» ввозити на підконтрольну його бойовикам територію горілку і сигарети з окупованої частина Луганської області.

Про це на своїй сторінці Facebook написав український журналіст Денис Казанський.

-Такого удару в спину нещасні луганчани, звичайно, не чекали. Найсмішніше, що проти ненависного Заходу санкції поки в ДНР ніхто не вводив. Тобто, скрепну горілку «Луга-Нова» з братнього Луганська тепер в Донецьк завозити не можна, а всякі віскі, егермайстери, бехеровки з ненависної Гейропи – без проблем. Такий товар в магазинах є у вільному доступі, – йдеться в повідомленні.
Денис Казанский
в пятницу
Наконец-то настал и этот день. Донецк ввел санкции против Луганска. С 27 декабря Захарченко своим указом запретил ввозить в ДНР водку и сигареты из ЛНР.
Такого удара в спину несчастные луганчане, конечно, не ждали. Самое смешное, что против ненавистного Запада санкции пока в ДНР никто не вводил. То есть, скрепную водку «Луга-нова» из братского Луганска теперь в Донецк завозить нельзя, а всякие виски, егермайстеры, бехеровки из ненавистной Гейропы — без проблем. Такой товар в магазинах имеется в свободном доступе.
Обаме и Трампу все же удалось рассорить братские народы Луганска и Донецка. Мечта о Новороссии не выдержала испытание сигаретами и водкой...
Шутки про войну ДНР с ЛНР давно уже не шутки. Между «республиками» идет настоящая торговая [...]
DENISKAZANSKY.COM.UA
1,1 тыс.
68
312

Немає коментарів:

Дописати коментар

Українські сили є реальною загрозою для російських солдатів, – думка

  У бруді, холоді вони завмерли у напрузі, чи закінчаться так звані навчання чи президент накаже наступати. У цьому очікуванні російські вій...