суботу, 7 жовтня 2017 р.

Рада ратифікувала угоду з Туреччиною з вантажоперевезень

Верховна Рада ратифікувала угоду з Туреччиною щодо співробітництва у сфері міжнародних комбінованих перевезень. За відповідне рішення проголосували 229 народних депутатів, передає УНІАН.
Детальніше про проголосованому законі «Про ратифікацію Угоди Кабінетом міністрів України та урядом Турецької Республіки про міжнародні комбіновані перевезення» розповів заступник міністра інфраструктури Віктор Довгань, який доповідав в Раді з цього питання.

«Ухвалення закону України про ратифікацію створить надійний міжнародно-правовий механізм реалізації двосторонніх міждержавних зв’язків між Україною і Турецькою Республікою, а також сприятиме розвитку співпраці в сфері міжнародних комбінованих перевезень (вантажні транспортування, при яких вантаж перевозиться, принаймні, двома різними видами транспорту . – Ред.) і залучення додаткових вантажопотоків, що дозволить ефективніше використовувати потенціал транспортних інфраструктур обох країн», – сказав заступник міністра інфраструктури.
  Нагадаємо, в 2016 році президент Петро Порошенко і колишній прем’єр-міністр Туреччини Ахмет Давутоглу в ході зустрічі домовилися про розширення співпраці в сфері вантажоперевезень між двома країнами.
У той же час в Мінінфраструктури заявляли після засідання змішаної українсько-турецької комісії з питань автомобільних перевезень, що Туреччина відмовила Україні в розширенні автомобільних вантажних перевезень.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Українські сили є реальною загрозою для російських солдатів, – думка

  У бруді, холоді вони завмерли у напрузі, чи закінчаться так звані навчання чи президент накаже наступати. У цьому очікуванні російські вій...