вівторок, 5 вересня 2017 р.

Неадекватна реакція на критику.

М. Саакашвілі через свого соратника, народного депутата України Д. Добродомова, звернувся до регуляторного органу зі звинуваченнями.

Невдоволений репортажами, що транслюються телеканалом «Здоровʼя», М. Саакашвілі через свого соратника, народного депутата України Д. Добродомова, звернувся до регуляторного органу зі звинуваченнями телеканалу у поширенні інформації, що нав'язує слухачам негативне ставлення до грузинського народу та підбурює місцеве населення до захоплення влади в Одеській області.
Сама телекомпанія «Здоров'я» відхиляє усі звинувачення, оскільки, як стверджується, не порушує жодних законів України. Ситуація порівнюється з тією, яка була в Грузії за часів президентства Саакашвілі, коли закривалися опозиційні канали, вводилася цензура, журналістів-інакодумців звільняли, а тих, хто не підкорявся режиму — арештовували під вигаданими приводами. Передбачається, що таке саме чекає і Україну.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Українські сили є реальною загрозою для російських солдатів, – думка

  У бруді, холоді вони завмерли у напрузі, чи закінчаться так звані навчання чи президент накаже наступати. У цьому очікуванні російські вій...