пʼятницю, 14 липня 2017 р.

НКВСівці в рясах

Війна показала всю неправдивість та облудність ідеології Московського патріархату.
У Росії релігія, уособленням якої є православна церква Московського патріархату, що лояльна до Кремля та Путіна й дотримується стійкої антиукраїнської позиції від початку і до сьогодні, є ефективним способом маніпуляції народом з боку влади. І вона не має нічого спільного з поняттям “православне християнство”.

Неприхована лояльність Московського патріархату до окупантів на території ОРДЛО, неприязнь до українських вояків, проповіді з проросійським підтекстом, — все це дає привід замислитися: церква із центром в Москві — це церква чи релігійний філіал ФСБ?
Вже сам факт існування УПЦ МП свідчить про те, що Україна досить тривалий час знаходиться під впливом політики ворога окупанта.
На цій війні вони реальні вороги, які не мають жодного зв’язку з вірою і представляють не християнство, а інтереси спецслужб РФ, порушуючи всі заповіді.
Таку думку висловив російський фінансист і блогер Слава Рабинович, коментуючи підписання угоди про співпрацю РПЦ з Міністерством надзвичайних ситуацій РФ.
Він підкреслив, що РПЦ МП була створена Йосипом Сталіним при НКВС під час війни для мобілізації населення.
За часів Радянського Союзу церква використовувалася злочинним режимом як спосіб керувати людьми, а потім перебрала на себе ці ж функції і в Російській Федерації.
Маніпуляція свідомістю населення за допомогою псевдоцеркви й псевдоправославного християнства – це класичний елемент всієї системи незаконного захоплення й утримання влади і не має нічого спільного з тим, що у всьому світі розуміється під словами “релігія”, “християнство”, в тому числі “православне християнство”.
Потрібно гнати таких попів “поганою мітлою”, бо вони є “НКВСівці в рясах”, небезпечні в першу чергу для громадян України.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Українські сили є реальною загрозою для російських солдатів, – думка

  У бруді, холоді вони завмерли у напрузі, чи закінчаться так звані навчання чи президент накаже наступати. У цьому очікуванні російські вій...