суботу, 3 вересня 2016 р.

Шкіряк: Проросійський телеканал "Інтер" має бути позбавлений ліцензії та націоналізований

Проросійський телеканал "Інтер" має бути позбавлений ліцензії та націоналізований. На його базі повинно бути створене реальне суспільне телебачення. Про це на власній сторінці у Facebook написав радник міністра МВС Зорян Шкіряк.

"Увага! Знову про "Інтер".  Інформаційний анклав російського сепаратизму продовжує працювати і здійснювати внутрішні диверсії проти держави Украіна. Поплічники Путіна Льовочкін-Фірташ намагаються домовитися з певними представниками українськоі влади і розійтися "по-хорошому", - повідомив Шкіряк.
Радник міністра закликав до  рішучої  боротьби  проти інформаційного тероризму і припинення зомбування і маніпуляцій по відношенню до украінських громадян.
"Кремлівський ублюдок Шувалов і Ко продовжують безкарно, в маніпулятивний формі, промивати мізки нашим людям", - обурився він.
Шкіряк назвав "апогеєм нахабства"  вказівку  керівника "Інтеру" Ганни Безлюдноі  вирізати з програми на честь Дня Незалежності привітання Олександра Пономарьова "Слава Украіні!".
"Це відвертий плювок в обличчя Президента, ВР, Кабміну, усім органам державноі влади і кожному українцю!  А найголовніше, що це наруга над нашими Воїнами-Героями, що з цими словами йдуть на смерть, захищаючи нас від російсько-терористичної орди!  Є межа цинізму! Досить!" - пише Шкіряк.
Радник нагадав, що майже два роки тому СБУ вже виносила постанову про видворення російського політтехнолога та ідеолога "рашизму" з Украіни, але Льовочкін тоді все "порішав" в судах.
"Наразі, ми не маємо морального права закривати очі на цю інформаційну сепаратиську вакханалію.  Вимагаємо видворення агентів ФСБ з територіі Украіни! Доказової бази деструктивної діяльності цих осіб більш ніж достатньо!" - зазначив Шкіряк.
Він також висловив  надію, що вже найближчими днями  працівники  СБУ, в чиїй безпосередній компетенції є питання Національноі безпеки, проявлять принциповість і видворять Шувалова та інших "інтерівських" пропагандистів з територіі Украіни із подальшою забороною в'їзду на територію України.
Шкіряк звернув увагу на те, що  МВС Украіни готово максимально сприяти і надавати СБУ всю необхідну допомогу у вирішенні питань, що стосуються боротьби з інформаційною агресією Кремля проти Украіни.
"Проросійський телеканал "Інтер" має бути позбавлений ліцензії та націоналізований. На його базі повинно бути створене реальне суспільне телебачення.  Держава повинна проявити рішучість, оскільки це питання Національноі безпеки", - зазначив радник.
Шкіряк сподівається що  спільними зусиллями органів державноі влади і суспільства  вдасться припинити відверту вакханалію "руського міра" в українському телепросторі. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Українські сили є реальною загрозою для російських солдатів, – думка

  У бруді, холоді вони завмерли у напрузі, чи закінчаться так звані навчання чи президент накаже наступати. У цьому очікуванні російські вій...